01-04-2023

Online lotgenotenbijeenkomst: Diabetes Insipidus op zaterdag 1 april 2023

Op 1 april 2023 is er een online lotgenotenbijeenkomst met het onderwerp Diabetes Insipidus. De bijeenkomst start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan deze bijeenkomst, omdat we iedereen de kans willen geven hun verhaal te delen en vragen te stellen. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Vanuit de Nederlandse Hypofyse Stichting zullen er 2 vrijwilligers bij zijn die de bijeenkomst begeleiden. Als we veel aanmeldingen krijgen, dan maken we een wachtlijst en bekijken we of we een tweede bijeenkomst kunnen houden. 

 Als je je aanmeldt, ontvang je van ons binnen een paar dagen een bevestiging van je aanmelding. Kort voor de bijeenkomst ontvang je nogmaals een mail met de link waarmee je makkelijk aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Je hoeft dus geen software te downloaden of andere ingewikkelde dingen te doen. 

 Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. We zouden het ook fijn vinden als je vooraf aan ons via het formulier kunt doorgeven of je specifieke vragen hebt of dat er onderwerpen zijn waar je graag over wil praten. 

 Heb je vragen over deze bijeenkomst, dan kun mailen naar de coördinator van deze bijeenkomst: theo.vanthoor@hypofyse.nl 

Lotgenotenbijeenkomst Diabetes Insipidus, 1-4-2023

Dit is het standaardformulier voor een online lotgenotenbijeenkomst

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk