29-09-2022

Hypofysewandeling Oldenzaal op donderdag 29 september 2022

De Nederlandse Hypofyse Stichting organiseert regelmatig lotgenotenwandelingen voor mensen met een hypofyseaandoening. De wandelingen starten vanaf een plek waar het makkelijk parkeren is en/of met het openbaar vervoer te bereiken. Onderweg wordt er gestopt om met elkaar iets te drinken. Consumpties zijn voor eigen rekening. De groep bestaat uit maximaal 15 personen.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Ilone Siers in de omgeving van Oldenzaal (provincie Overijssel (Twente)). Vertrek is om 14:00 uur. De route start bij het Centraal Station Oldenzaal. Je kunt parkeren op de gratis parkeerplek of je komt daar met de bus of de trein.

De wandeling vanaf het CS Oldenzaal is 5 km. De wandeling bevat een aantal hoogtemeters. In het gebied is veel “vals plat”.

Als je je aanmeldt via onderstaand formulier, ontvang je binnen een aantal werkdagen een bevestiging van ons via de mail met de contactgegevens van de begeleider. Deze bevestigingsmail komt soms bij mensen in hun spambox. Heb je na een week nog niks van ons gehoord, check de spambox dan even.

Heb je vragen over deze wandeling, neem dan contact op met coördinator hypofysewandelingen: wandelingen@hypofyse.nl

Aanmelding Wandeling 29-9-2022

  • Ook als niet-lid kun je deelnemen aan de wandeling

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk