21-05-2022

Hypofysewandeling Schoorl op 21 mei 2022

De Nederlandse Hypofyse Stichting organiseert regelmatig lotgenotenwandelingen voor mensen met een hypofyseaandoening. De wandelingen starten vanaf een plek waar het makkelijk parkeren is en/of met het openbaar vervoer te bereiken. De wandelingen zijn tussen de 3-5 kilometer. Onderweg wordt er gestopt om met elkaar iets te drinken. Consumpties zijn voor eigen rekening. De groep bestaat uit maximaal 15 personen.

Deze wandeling op 21 mei 2022 wordt georganiseerd door Rohan Boersema, samen met Maxime Smit in de omgeving van Schoorl (Noord-Holland). Vertrek is om 10.30 uur.

De wandeling start vanaf het buiten centrum de Schoorlse duinen in Schoorl. Vanaf daar lopen we de duinen in, langs het klimduin (eventueel even boven aan staan om foto’s te maken) dan lopen we door naar het restaurant Honkytonk. Vanaf daar na een korte stop lopen we weer terug naar de parkeerplek. De wandeling is rond de 3 km maar wel heuvel op/af. Bij Staatsbosbeheer (de Schoorlse duinen) is er parkeergelegenheid. Dit is wel betaald parkeren. Buslijn 151 stopt vlak naast het huis van de organisator, dus mensen die met de bus komen kunnen hier verzamelen.

Als je je aanmeldt via onderstaand formulier, ontvang je binnen een aantal werkdagen een bevestiging van ons via de mail met de contactgegevens van de begeleider. Deze bevestigingsmail komt soms bij mensen in hun spambox. Dus heb je na een week niks van ons gehoord, check die dan even.

Heb je vragen over deze wandeling, neem dan contact op met coördinator hypofysewandelingen: wandelingen@hypofyse.nl


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk