18-05-2022

Hypofysewandeling Woudenberg op 18 mei 2022

De Nederlandse Hypofyse Stichting organiseert regelmatig lotgenotenwandelingen voor mensen met een hypofyseaandoening. De wandelingen starten vanaf een plek waar het makkelijk parkeren is en/of met het openbaar vervoer te bereiken. Onderweg wordt er gestopt om met elkaar iets te drinken. Consumpties zijn voor eigen rekening. De groep bestaat uit maximaal 15 personen.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Richard Roosenboom in de omgeving van Woudenberg (provincie Utrecht). Vertrek is om 10.45 uur.
De route start bij pannenkoekenhuis Bergzicht, Doornseweg 23 Woudenberg.
Parkeren aldaar.
Deze route gaat deels door bos maar voornamelijk over heide, een paar stukken mul zand zitten er ook in. De wandeling is ca. 3,4 kilometer.

Als je je aanmeldt via onderstaand formulier, ontvang je binnen een aantal werkdagen een bevestiging van ons via de mail met de contactgegevens van de begeleider. Deze bevestigingsmail komt soms bij mensen in hun spambox. Dus heb je na een week niks van ons gehoord, check die dan even.

Heb je vragen over deze wandeling, neem dan contact op met coördinator hypofysewandelingen: pauline.vannoorden@hypofyse.nl

20220226_131733 20220226_133146

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk