14-10-2023

Online-lotgenotenbijeenkomst mannen met een hypofyse aandoening op zaterdag 14 oktober 2023

Op zaterdag 14 oktober 2023 is er van 10.00 tot 11.30 een Online-lotgenotenbijeenkomst voor  mannen met een hypofyse aandoening.

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan deze bijeenkomst, omdat we iedereen de kans willen geven hun verhaal te delen en vragen te stellen. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Vanuit de Nederlandse Hypofyse Stichting zijn er 2 vrijwilligers bij die de bijeenkomst begeleiden. Als we veel aanmeldingen krijgen, dan maken we een wachtlijst en bekijken we of we een tweede bijeenkomst kunnen houden.

Als je je aanmeldt, ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding. Kort voor de bijeenkomst ontvang je nogmaals een mail met de link waarmee je makkelijk aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Je hoeft dus geen software te downloaden of andere ingewikkelde dingen te doen.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

We zouden het fijn vinden als je vooraf aan ons via het formulier kunt doorgeven of je specifieke vragen hebt of dat er onderwerpen zijn waar je graag over wil praten.

Heb je vragen over deze bijeenkomst, dan kun mailen naar de coördinator van deze bijeenkomst: Teo Klungel, via teo.klungel@hypofyse.nl

Online lotgenotenbijeenkomst Mannen met een hypofyseaandoening, 14-10-2023


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk
Help jij mee?