04-11-2023

Online lotgenotenbijeenkomst Omgaan met Vermoeidheid op zaterdag 4 november 2023

Op zaterdag 4 november is er van 12.00 tot 13.30 uur een online lotgenotenbijeenkomst met als onderwerp ‘Omgaan met vermoeidheid’.

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan deze bijeenkomst, omdat we iedereen de kans willen geven hun verhaal te delen en vragen te stellen. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Vanuit de Nederlandse Hypofyse Stichting zijn er 2 vrijwilligers bij die de bijeenkomst begeleiden. Als we veel aanmeldingen krijgen, dan maken we een wachtlijst en bekijken we of we een tweede bijeenkomst kunnen houden.

Als je je aanmeldt, ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding. Kort voor de bijeenkomst ontvang je nogmaals een mail met de link waarmee je makkelijk aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Je hoeft dus geen software te downloaden of andere ingewikkelde dingen te doen.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

We zouden het fijn vinden als je vooraf aan ons via het formulier kunt doorgeven of je specifieke vragen hebt of dat er onderwerpen zijn waar je graag over wil praten.

Heb je vragen over deze bijeenkomst, dan kun mailen naar de coördinator van deze bijeenkomst: Monique van Willigenburg, monique.vanwilligenburg@hypofyse.nl.

Online lotgenotenbijeenkomst: Omgaan met vermoeidheid, 4-11-2023

Formulier online bijeenkomst Omgaan met Vermoeidheid

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk
Help jij mee?