04-06-2022

Lotgenotenbijeenkomst: Beweging, gewicht en voeding

Op zaterdag 4 juni 2022 is er van 10.30 tot 12.00 uur een lotgenotenbijeenkomst met het onderwerp “Beweging, gewicht en voeding”.

Deze kleinschalige lotgenotenbijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Nederlandse Hypofyse Stichting. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan de bijeenkomst, omdat we iedereen de kans willen geven hun verhaal te delen en vragen te stellen. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Vanuit de Nederlandse Hypofyse Stichting zijn er 2 vrijwilligers bij die de bijeenkomst begeleiden. Als we veel aanmeldingen krijgen, dan maken we een wachtlijst en bekijken we of we een tweede bijeenkomst kunnen houden.

De bijeenkomst zal online worden gehouden met behulp van Microsoft Teams. Als je je aanmeldt, ontvang je van ons binnen een paar dagen een bevestiging van je aanmelding. Kort voor de bijeenkomst ontvang je nogmaals een mail met de link waarmee je makkelijk aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Je hoeft dus geen software te downloaden of andere ingewikkelde dingen te doen.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

We zouden het fijn vinden als je vooraf aan ons via het formulier kunt doorgeven of je specifieke vragen hebt of dat er onderwerpen zijn waar je graag over wil praten.

Heb je vragen over deze bijeenkomst, dan kun mailen naar de coördinator van deze bijeenkomst: Floortje de Smit, floortje.desmit@hypofyse.nl.

Aanmeldformulier online bijeenkomst over Beweging, gewicht en voeding 4-6-2022


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk