Behoeftenonderzoek voor de Hersenstichting

Printen

De Hersenstichting roept mensen met pan-hypopituïtarisme, een craniofaryngeoom, het syndroom van Cushing, prolactinoom, CHP of het Sheehan syndroom op om mee te denken met de Hersenstichting. Waar moet deze organisatie zich de komende jaren voor inzetten. Neem deel aan een online groepsgesprek! Met je bijdrage help je de Hersenstichting te bepalen welke onderwerpen belangrijk zijn voor mensen met een hypofyseaandoening. Dit behoeftenonderzoek wordt, in opdracht van de Hersenstichting, uitgevoerd door de Vrije Universiteit Amsterdam.

Het groepsgesprek voor mensen met een hypofyseaandoening is op dinsdag 7 februari van 10.00-12.00 uur. We zullen vragen naar welke klachten je ervaart en welke gevolgen dit heeft in het dagelijkse leven. Het gesprek duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Als je wel wilt deelnemen maar dinsdag 7 februari niet beschikbaar bent, kun je dat ook aangeven. Heb je nog vragen mail dan met athena.participatief.onderzoek.beta@vu.nl


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk
Help jij mee?