Even voorstellen: nieuw bestuurslid

Printen

Het bestuur van de Nederlandse Hypofyse Stichting wordt per direct uitgebreid met de komst van een vijfde bestuurslid: Diana Kwast-Hoekstra. Diana was eerder vice-voorzitter van de Bijniervereniging NVACP en heeft een achtergrond als verplegingswetenschapper en manager in de zorg en hoger onderwijs.

Diana zal zich binnen onze organisatie in eerste instantie gaan bezighouden met het stichtingsbeleid en krijgt ook bijniergerelateerde projecten in haar portefeuille.

Zij zal de NHS tevens vertegenwoordigen in het Europese Netwerk voor Zeldzame Endocriene Aandoeningen, Endo ERN. Diana zal dit doen in de werkgroep ‘bijnieren’. Onze voorzitter Johan de Graaf is binnen dit Europese netwerk actief binnen de werkgroep ‘hypofyse’.

Het werk van Diana en Johan op Europees niveau zal bijdragen aan het verkleinen van de bestaande verschillen, in de kwaliteit van zorg voor zeldzame ziekten in de EU én binnen Nederland Ze werken samen met artsen en verpleegkundigen in medisch wetenschappelijk onderzoek en helpen mee aan de totstandkoming van diverse informatiematerialen. Een enorm winstpunt, ook voor de Nederlandse patiënt.

We zijn trots dat Diana ons team wil komen versterken en we heten haar een warm welkom.


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk