Wil je voor ons meedenken met de Hersenstichting?

Printen

Heb je een hypofyseaandoening of iemand in jouw omgeving? En wil je meedenken over waar de Hersenstichting zich komende jaren voor moet inzetten? Laat je stem dan horen in een groepsgesprek over de belangrijkste klachten en gevolgen van een hypofyseaandoening in het dagelijks leven. Met jouw deelname aan een groepsgesprek geef je mede richting aan de koers van de Hersenstichting.
 
In november is de Hersenstichting gestart met een behoeftenonderzoek bij mensen met een hersenaandoening. Welke klachten en gevolgen hebben de grootste impact op het dagelijks leven van mensen met een hersenaandoening? En hoe verhouden deze klachten en gevolgen zich tot kansrijke (wetenschappelijke) ontwikkelingen? Deze inzichten bieden de Hersenstichting concrete inzichten voor toekomstige projecten. Het behoeftenonderzoek wordt uitgevoerd door de Vrije Universiteit Amsterdam.
 
In het groepsgesprek gaan we in op jouw ervaringen met een hypofyseaandoening. Centraal staat de vraag: wat zijn de belangrijkste klachten en gevolgen in het dagelijks leven? De gesprekken duren tussen de 1.5 en 2 uur.
 
Het gesprek over hypofyseaandoeningen vindt ONLINE plaats op dinsdag 20 december van 10.00-12.00 uur. Als opgeven via het formulier niet lukt of als je vragen hebt over het onderzoek of uw mogelijke deelname, dan kun je ons bereiken per e-mail, via v.c.van.den.berg@vu.nl (Victoria van den Berg).
 
Aanmelden voor het groepsgesprek doe je hier.

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk