Heb jij een mooie foto voor de nieuwe website?

De nieuwe website komt eraan! We zijn met de laatste puntjes op de i bezig. Het wordt echt een website vóór, dóór en óver mensen met een hypofyseaandoening. Dit willen we dan ook in de afbeeldingen op de site terug laten komen. We willen foto’s gebruiken van échte Nederlandse en Vlaamse hypofysepatiënten. We hebben er al best een aantal, maar we zouden er meer kunnen gebruiken om de site nog mooier te maken.

We willen uitstralen dat een hypofyseaandoening iedereen kan overkomen: oud, jong, dik, dun, man, vrouw, vader, opa, kind, blond of donker. Dus foto’s van werkelijk iedereen zijn welkom!

 

Naar wat voor soort foto’s zijn we op zoek? 

  • Een foto van jou in een dagelijkse situatie. Aan het sporten, aan het werk, bezig met je hobby, met je gezin, in je favoriete omgeving of met vrienden. Laat vooral je creativiteit spreken!
  • Bij voorkeur is het een portret waar je recht in de camera kijkt. We hebben liefst een foto waar je helemaal óf tot je middel op staat, zodat er ook nog wat van de omgeving te zien is.
  • Let op de belichting: niet te donker en niet te veel schaduw.
  • Zorg dat de foto een hoge resolutie heeft, zodat we hem voor de website kunnen gebruiken!
  • We vinden het fijn om foto’s van mensen van alle leeftijden te ontvangen. Dus ook van kinderen en mensen op leeftijd.

We hebben hieronder vast wat voorbeelden bijgevoegd om je te inspireren.

Waar stuur je de foto heen?

We zouden het fijn vinden als je jouw foto zo snel mogelijk naar communicatie@hypofyse.nl wilt mailen. Dan kan het websiteteam een selectie maken van de mooiste foto’s.
We vinden het fijn om te weten welke hypofyseaandoening je hebt, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het plaatsen van de foto op de website. In verband met je privacy plaatsen we enkel jouw foto op de website, maar zetten we er bewust geen voor- en achternaam bij

Het lijkt ons fantastisch om veel mooie foto’s van jullie te ontvangen, zodat we er echt een site van ons allemaal van kunnen maken.

Hartelijke groeten,

Websiteteam van de Nederlandse Hypofyse Stichting

 

acromegalie_man en vrouw cyste_vrouw2 hypopituitarisme_gezin craniofaryngeoom_jongen

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk