Kenniscentra

Er is veel kennis te vinden op het internet over gezondheid in het algemeen en hypofyseaandoeningen in het bijzonder. Maar wat zijn betrouwbare sites? We hebben een aantal goede sites voor je op een rijtje gezet:

  • Medische centra
    Nederlandse ziekenhuizen kun je op drie manieren indelen: de universitaire medische centra, de topklinische ziekenhuizen en de algemene ziekenhuizen Maar voor welk ziekenhuis moet je kiezen als je een hypofyseaandoening hebt of vermoedt? We leggen de verschillen tussen deze ziekenhuizen uit en vertellen waar jij de beste zorg kunt krijgen.
  • Patiëntenorganisaties
    Iemand met een hypofyseaandoening krijgt vaak met meerdere gezondheidsproblemen te maken. We hebben de websites van patiëntenorganisaties waar je aanvullende, betrouwbare informatie kunt vinden voor je onder elkaar gezet.
  • Overige sites
    Het hebben van een chronische, zeldzame hypofyseaandoening brengt een hoop vragen met zich mee. Hoe vertel ik het mijn werkgever? Hoe is de hypofysezorg op Europees niveau geregeld? Waar vind ik informatie over het aantal hypofyseoperaties dat er in een ziekenhuis worden verricht? We hebben een mooie lijst van de belangrijkste ‘overige sites‘ voor je gemaakt.

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk