Kom jij in actie voor ons patiëntencluppie?

De Nederlandse Hypofyse Stichting doet jaarlijks mee aan de collecteweek van de Hersenstichting. Een derde deel van de opbrengst van ‘onze collectanten’ komt ten goede aan onze kleine patiëntenorganisatie. Afgelopen jaar hebben we bijna 1000 euro ontvangen die we hebben ingezet voor onze nieuwe website.

Alleen online collecteren is ook mogelijk
Dit jaar wordt het nog makkelijker om te collecteren voor de Hersenstichting en de Nederlandse Hypofyse Stichting. Naast de reguliere collectebus is er voor iedereen ook de mogelijkheid om enkel online te collecteren. Daarvoor hoef je dus niet eens de deur uit!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Geef je gegevens zo snel mogelijk door aan onze penningmeester (naam, adres, telefoonnummer, mailadres) via info@hypofyse.nl Graag uiterlijk voor 20 januari. De collecteweek is van 1 t/m 6 februari 2021
  • Wij melden je vervolgens aan bij de Hersenstichting. Daarmee komt een derde van jouw collecteopbrengst ten goede aan de Nederlandse Hypofyse Stichting.
  • Je ontvangt vervolgens van de Hersenstichting meer informatie en de inlog voor jouw persoonlijke collectepagina.

LET OP: Je kunt ook via de site van de Hersenstichting een collectepagina aanmaken, maar dan komt jouw opbrengst niet ten goede aan de Nederlandse Hypofyse Stichting. Stuur daarom altijd eerst een mail aan onze penningmeester!

We hopen dat iedereen zijn/haar steentje wil bijdragen door offline (langs de deuren) óf online voor ons te collecteren.

We kijken uit naar jullie aanmeldingen.


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk