Loop je een ommetje mee?

We lopen met de vrijwilligers van de Nederlandse Hypofyse Stichting regelmatig een ommetje met behulp van de Ommetjes-app van de Hersenstichting. Het lijkt ons ook leuk om dit met een grote groep mensen met een hypofyseaandoening te doen. Daarom hebben we een team aangemaakt genaamd de “Hypofyse Hikers”. Loop jij ook iedere dag 20 minuten met ons mee?

Hoe werkt het?
Download de ommetje-app op je telefoon via:  https://www.hersenstichting.nl/ommetje/ Wacht niet te lang anders zijn de andere hikers al begonnen en loop je tegen een achterstand aan J. Als je de app hebt gedownload, kun je een account aanmaken (heel simpel). Om in de groep van de ‘Hypofyse Hikers’ te komen, moet je op een gegeven moment een code invoeren. Dat is: NP3BN.

Waarom een ommetje?
Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij.  Met de ommetje app kun je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken.  De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.

We hopen op gezellige wandeluurtjes met elkaar!

Foto-ommetje

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk