We gaan volgende week online collecteren. Help je mee een mooi bedrag in te zamelen voor ons goede doel? Je hoeft er je huis niet meer voor uit!

Tijdens de collecteweek van de Hersenstichting gaat de Nederlandse Hypofyse Stichting collecteren met een online collectebus. Ook jij kunt makkelijk meedoen door via sociale media, mail of whats app je vrienden en familie te vragen een bijdrage te geven voor ons goede doel.Hoe gaat het online collecteren in z’n werk?Het is heel simpel. Deel tussen maandag 29 januari en zondag 4 februari de onderstaande link. De helft van de opbrengst van je collecte gaat naar de Hersenstichting en de andere helft is voor de Nederlandse Hypofyse Stichting. Tip: accepteer de cookies van Digicollect – dat maakt delen makkelijker!

Dit is de link naar onze gezamenlijke collectebus: https://hersenstichting.digicollect.nl/nederlandse-hypofyse-stichting-2 Let op: Je kunt ook zelf een persoonlijke collectebus aanmaken. De opbrengst van persoonlijke collectebussen komen in hun geheel ten goede aan de Hersenstichting. Het is niet mogelijk een deel hiervan te schenken aan de Nederlandse Hypofyse Stichting. Dus gebruik bij voorkeur bovenstaande link. Voor het gemak kun je ook de QR-code onder dit bericht gebruiken in je persoonlijke bericht aan jouw familie en vrienden.

Waarvoor collecteren we?We willen het geld gebruiken voor nieuwe informatiematerialen over onze aandoeningen. De informatiematerialen zullen in de toekomst gratis te downloaden zijn op onze website. Hoe gaaf zou het zijn als we met elkaar een mooi bedrag ophalen voor de Nederlandse Hypofyse Stichting. Zeldzaam, maar niet alleen!

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze penningmeester gabriel.hopmans@hypofyse.nl

 

Hartelijke groeten,Johan, Saskia, Michiel, Gabriël en DianaBestuur Nederlandse Hypofyse Stichting


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk