11-12-2021

Online lotgenotenbijeenkomst: Syndroom van Sheehan

De kleinschalige lotgenotenbijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de Nederlandse Hypofyse Stichting. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan deze online bijeenkomst op 11 december, omdat we iedereen de kans willen geven hun verhaal te delen en vragen te stellen. De online bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. We starten om 10.30 uur Vanuit de Nederlandse Hypofyse Stichting zullen er 2 vrijwilligers bij zijn die de online bijeenkomst begeleiden. Als we veel aanmeldingen krijgen, dan maken we een wachtlijst en bekijken we of we een tweede online bijeenkomst kunnen houden.

Als je je aanmeldt, ontvang je van ons binnen een paar dagen een bevestiging van je aanmelding. Kort voor de online bijeenkomst ontvang je nogmaals een mail met de link waarmee je makkelijk aan de online bijeenkomst kunt deelnemen. Je hoeft dus geen software te downloaden of andere ingewikkelde dingen te doen.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

We zouden het fijn vinden als je vooraf aan ons via het formulier kunt doorgeven of je specifieke vragen hebt of dat er onderwerpen zijn waar je graag over wil praten.

Heb je vragen over deze bijeenkomst, dan kun mailen naar de coördinator van deze online bijeenkomst: hugo.perfors@hypofyse.nl

Aanmeldformulier online lotgenotenbijeenkomst Syndroom van Sheehan

Dit is het aanmeldformulier voor de online Sheehan bijeenkomst
    Deze kleinschalige lotgenotenbijeenkomst is enkel toegankelijk voor leden van de Nederlandse Hypofyse Stichting.

© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk