Welkom op onze nieuwe website

Printen

Blij en trots zijn we met onze nieuwe website. Een team van vrijwilligers heeft er bijna 2 jaar aan gewerkt om deze site te maken. Doel was beter vindbaar te worden voor mensen die op zoek zijn naar de juiste diagnose én voor reeds gediagnosticeerde patiënten een naslagwerk te bieden.

Dank ook aan alle mensen met een hypofyseaandoening die ons een foto stuurden die we mochten gebruiken voor deze website. Door foto’s van échte Nederlandse hypofysepatiënten te plaatsen, hopen we dat de site voelt als ‘van ons allemaal’.

Dank ook aan alle artsen en andere specialisten die hun bijdrage hebben geleverd aan de informatie op deze website. Door jullie kennis en kunde te delen is deze site hét startpunt geworden voor de Nederlandse en Vlaamse hypofysepatiënt.

 

Nieuwe onderdelen op de website

Surf vooral zelf door de site en lees wat voor jou interessant is. Een aantal nieuwe onderdelen ten opzichte van de vorige site zijn:

De openbare informatiebibliotheek: een overzicht van leesbare artikelen over het leven met een hypofyseaandoening en behandelwijzen.

Medische centra: in welk ziekenhuis kun je als hypofysepatiënt het beste terecht?

Informatie voor diverse doelgroepen: bijvoorbeeld voor huisartsen, naasten, fysiotherapeuten, opticiëns, diëtisten, psychologen, mondzorgspecialisten en werkgevers en keuringsartsen.

Handige links naar andere organisaties waar je veel informatie kunt vinden.

Informatie over werk en studie.

Informatie over seksualiteit en intimiteit.

Veelgestelde vragen.

Informatie in het Engels, Arabisch en Turks.

Vertrouwde onderdelen op de website

De agenda.

Het laatste nieuws.

Meer informatie over de hypofyse en de werking van hormonen.

Beschrijvingen van de verschillende hypofyseaandoeningen.

Welke behandelingen en onderzoeken er voor hypofyseaandoeningen zijn.

Wat te doen als een cortisoltekort (Addison crisis) dreigt te ontstaan.

Over de Nederlandse Hypofyse Stichting.

Zoekfunctie komt eraan!

Er is in ieder geval nog één belangrijk ding dat mist op onze nieuwe website: een zoekfunctie. Deze staat gepland voor half mei. Dus over een maandje heb je binnen de site ook een zoekmachine tot je beschikking om informatie snel te vinden.

We zijn benieuwd naar jullie reacties

We zijn heel benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden. Laat het ons vooral weten! Ook tips ter verbetering zijn van harte welkom. Je kunt het websiteteam mailen via communicatie@hypofyse.nl


© Nederlandse Hypofyse Stichting - Alle rechten voorbehouden

ANBI Keurmerk